Toename aantal vluchten door stijgend aantal vaccinaties

17-06-2021

Reizen wordt voor steeds meer mensen weer mogelijk. Doordat het aantal vaccinaties in Nederland en Europa stijgt, dalen de besmettingscijfers.

Hierdoor krijgt een groter aantal landen kleurcode groen of geel. Hieronder vallen ook meer bestemmingen in Zuid- en Oost-Europa die bereikbaar zijn via Eindhoven Airport. Sinds vandaag is daar ook Marokko bijgekomen. Hoewel reisadviezen ook weer kunnen wijzigen, is de verwachting dat steeds meer landen de komende periode kleurcode groen of geel gaan krijgen. 

Vooruitlopend op deze en andere versoepelingen, bieden de luchtvaartmaatschappijen steeds meer vluchten van en naar Eindhoven Airport aan. Voor de maand juni worden er een totaal van 1347 aankomende en vertrekkende vluchten verwacht. In mei waren dat er 501.

Op www.nederlandwereldwijd.nl staat een actueel overzicht van reisadviezen per land en de benodigde reisdocumenten. Het advies aan reizigers blijft om voorafgaand aan de reis altijd de voorwaarden te checken bij de luchtvaartmaatschappij. 

Voor omwonenden biedt de Eindhoven Airport BurenApp dagelijks een 24-uurs vooruitblik van de te verwachten vliegroutes van en naar de luchthaven.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen