Functiewisselingen 'Samen op de hoogte'

12-06-2024

Binnen ons team zijn er enkele veranderingen doorgevoerd.

Binnen 'Samen op de hoogte' zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Nieuw is Nicol Daemen als officemanager van ons team. Amber van Boekel is de nieuwe projectleider van het Leefbaarheidsfonds. Sjaak Cox gaat het gezondheidswinstfonds uitdragen.

In het nieuwste SODH-fonds (gezondheidswinstfonds) staan activiteiten centraal die gericht zijn op collectieve gezondheidsaspecten en gezondheidswinst. Het gaat hier enerzijds om het vergaren en breed delen van informatie middels (co)financiering van onderzoeken, het in kaart brengen van gezondheidsknelpunten, het faciliteren van besluitvorming over gewenste projecten, en vervolgens ook (in enkele gevallen) uitvoering van maatregelen die de gezondheid verbeteren. Kort gezegd: meten, weten, informeren en voordoen.

Lindsey Koolen (communicatie) en Jeroen Weekers (bestuurder) blijven op hun post. Met de komst van een nieuwe LEO-secretaris per 1 september (Jelle van den Corput) zijn we weer compleet.

Met deze wisselingen willen we onze dienstverlening verder verbeteren. We wensen Amber, Sjaak, Nicol en Jelle veel succes in hun nieuwe rollen.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen