Leefbaarheidsfonds

Het leefbaarheidsfonds heeft als doel het financieel ondersteunen van activiteiten of projecten die de leefbaarheid rond de Luchthaven Eindhoven verbeteren. Op deze pagina is een overzicht te vinden van de diverse projecten waar wij een bijdrage aan hebben mogen leveren. Direct een aanvraag doen?

Documenten
Download hier het aanvraagformulier en hier het bestemmingsreglement

GGD onderzoek leefomgeving rondom Luchthaven Eindhoven
Momenteel is de GGD een onderzoek gestart naar de leefomgeving rondom Eindhoven Airport. Het gezondheidswinstfonds (onderdeel van het leefbaarheidsfonds) ondersteunt dit onderzoek met een financiële bijdragen.

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-up-dir","topn":"6","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Profielfoto Sjaak Cox

 


'Samen op de hoogte' beheert het leefbaarheidsfonds. Als beheerder van het fonds ben ik, Amber van Boekel, constant in gesprek met initiatiefnemers van activiteiten of projecten voor het verbeteren van de leefbaarheid rondom Luchthaven Eindhoven.
Projecten die de leefomgeving verbeteren (op terrein van gezondheid, milieu en onderlinge betrokkenheid) kunnen een bijdrage aanvragen. Wij financieren met name investeringen in de zogenoemde Luchthaven Eindhoven Regio. Deze staat rechts afgebeeld.

Vragen over het leefbaarheidsfonds?
Ik sta graag voor je klaar. Ik voorzie je van alle informatie voor het aanvragen van een financiering. Neem geheel vrijblijvend contact op via leefbaarheidsfonds@samenopdehoogte.nl

Liever koffie-drinken? Dat kan natuurlijk ook!

 


 Hieronder staat een opsomming van de overige projecten.

 

{"tabBasic":{"type":"faq","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-up-dir","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"238669"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}
 

Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven (SLLE), handelend onder de naam 'Samen op de hoogte', is formeel beheerder van het Leefbaarheidsfonds. De directie van de SLLE wordt gevormd door Directeur-bestuurder Jeroen Weekers. De Raad van Toezicht bestaat uit Marc van Schuppen (voorzitter), Anja Thijs-Rademakers en Wim Bens.

Cookie-instellingen