Wijziging contactgegevens Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven

19-03-2021
{0} reacties

De afgelopen tijd zijn er binnen de Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven (SLLE) wijzigingen doorgevoerd die invloed hebben op de bereikbaarheid van de SLLE.

Zo is het (mail)adres voor correspondentie over het Leefbaarheidsfonds gewijzigd en is het secretariaat van de stichting voortaan gehuisvest in het Videolab in Eindhoven. 

Contactgegevens SLLE

Het kantoor (en postadres) van de SLLE is vanaf heden gevestigd op het adres: Torenallee 20 (4.002), 5617 BC, Eindhoven.

Voor contact over (aanvragen voor) het Leefbaarheidsfonds is het secretariaat van de stichting bereikbaar via leefbaarheidsfonds@samenopdehoogte.nl

Voor algemene vragen is het secretariaat van de stichting bereikbaar via info@samenopdehoogte.nl.

Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven

Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven is de koepelorganisatie voor het Leefbaarheidsfonds Luchthaven Eindhoven en het Luchthaven Eindhoven Overleg. De stichting verzorgt het beheer van het Leefbaarheidsfonds, ondersteunt Pieter van Geel als voorzitter van het Luchthaven Eindhoven Overleg en verzorgt de redactie van samenopdehoogte.nl.

Directie SLLE

Sinds de wijzigingen in de Stichting wordt de directie van de SLLE gevormd door Algemeen directeur Jeroen Weekers en Directeur Leefbaarheidsfonds Pierre Cluitmans.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen