Vacature: Strategisch adviseur communicatie & participatie

26-03-2021

Voor tijdelijke ondersteuning van het secretariaat van het Luchthaven Eindhoven Overleg zijn we op zoek naar een Strategisch adviseur communicatie & participatie. Ben of ken jij iemand die hier enthousiast van wordt? Lees dan snel verder!

Voor het uitwerken van de informatie-, communicatie en participatiefunctie van het Luchthaven Eindhoven Overleg zoeken we een strategisch adviseur. Deze onafhankelijke adviseur levert aan het einde van de opdracht een concreet plan van aanpak op over de wijze waarop het platform ‘Samenopdehoogte’ zo goed mogelijk ingezet kan worden voor het betrekken van de omgeving van de Luchthaven Eindhoven. Je adviseert de secretaris van het LEO en legt uiteindelijk jouw plan van aanpak voor aan de Brede Overlegtafel van het LEO. De volledige tekst is te vinden in het document onderaan de pagina. 

Meer informatie?

Meer informatie over het Luchthaven Eindhoven Overleg is te vinden via www.samenopdehoogte.nl. Heb je vragen over de inhoud van deze klus, dan kun je contact opnemen met Jeroen Weekers, Algemeen Directeur, via 06-15136592.

Enthousiast?

Stuur jouw motivatiebrief en CV t.a.v. de heer J. Weekers, Algemeen Directeur, naar info@samenopdehoogte.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen