Informatiebijeenkomst Ontwerpvergunning medegebruik Eindhoven Airport 2022

16-11-2021

Op maandag 15 november is door de Militaire Luchtvaartautoriteit de ontwerpvergunning inzake het verlenen van een nieuwe medegebruikvergunning aan Eindhoven Airport N.V. voor het jaar 2022 aan het LEO toegestuurd.

Daarbij is het LEO de gelegenheid gegeven een advies uit te brengen over deze ontwerpvergunning. Aan het LEO is gevraagd om in de periode tussen dinsdag 16 november en 30 november aanstaande een advies uit te brengen. 

De ministeries van Defensie en van IenW zijn zich bewust van deze korte periode; deze houdt verband met de afgifte en publicatie van de vergunning nog voor het eind van het jaar. Ten behoeve van de advisering door het LEO is er aanstaande vrijdagmiddag 19 november de gelegenheid om vragen te stellen over de ontwerpvergunning tijdens een informatiebijeenkomst. De MLA, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van IenW zijn daarbij vertegenwoordigd. Er zullen twee sessies van een uur worden gehouden om de 1,5 meter in de zaal te kunnen hanteren. Graag ontvangen wij bericht als u de bijeenkomst wilt bijwonen met daarbij de vermelding van uw voorkeur voor de eerste of tweede sessie.    

Locatie:          Basis Informatiecentrum Vliegbasis Eindhoven

Adres:            Flight Forum 1550, 5657 EZ, Eindhoven (voor de slagbomen van de hoofdpoort aan de linkerzijde)

Datum:           Vrijdag 19 november

Tijdstippen:   15:00 – 16:00 uur óf van 16:30 – 17:30 uur

Aanmelden kan bij Anke Bouma, Directie Luchtvaart, Ministerie van IenW: via anke.bouma@minienw.nl 

Aanvullend op bovenstaande bijeenkomst zal er op dinsdag 23 november tussen 16:30 en 17:30 uur een online bijeenkomst bijeenkomst plaatsvinden. Na aanmelding voor deze bijeenkomst bij Anke Bouma van het ministerie van IenW (anke.bouma@minienw.nl) ontvangt u uiterlijk maandag 22 november de inloggegevens voor dit overleg.

Mocht u vragen hebben over de informatiebijeenkomst dan kunt u die ook aan Anke stellen.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen