1 december: LEO-dag

22-11-2022

Op 1 december staat er weer een Luchthaven Eindhoven Overleg op de agenda. Voorafgaand zijn er diverse informatieve sessies. Deze keer zijn we uitgenodigd bij Eindhoven Airport.

Hieronder is de agenda voor 1 december aanstaande te vinden.

9:30 - 10.45 uur Bezichtiging WizzAir toestel
Enkel voor LEO-leden, indien aangemeld, staat er een Airbus A321 NEO toestel van WizzAir op het platform. Een piloot en Leadership Teamlid staan voor ons klaar om het toestel toe te lichten en vragen te beantwoorden. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

15:30 – 16:15 Militaire Luchtvaart Autoriteit
Namens de Militaire Luchtvaart Autoriteit (een onafhankelijke toezichtorganisatie die de militaire luchtvaartveiligheid stimuleert) komen Directeur commodore Apon en majoor De Haas een presentatie geven over het werk van de Militaire Luchtvaart Autoriteit en hun rol in (het afgeven van) vergunningen en de handhaving hierop.

16:15 – 17:00 Medegebruiksvergunning 2023-2024
Staf Depla (voorzitter van het Luchthaven Eindhoven overleg) geeft een toelichting op het advies wat hij heeft uitgebracht naar aanleiding van de ontwerpvergunning (voor burgermedegebruik van de militaire vliegbasis).

Vanuit Defensie (MLA) en het ministerie van IenW wordt gereageerd op het advies en het effect hiervan op de definitieve vergunning.

17:00 – 17:15 Pauze

17:15 – 18:00 Kijk op de ontwikkelingen binnen het LEO
Gericht op nieuwe leden van het LEO en andere geïnteresseerden geven Klaas Kopinga en Wim Scheffers een algemene introductie in de overwegingen van omwonenden rond de Luchthaven Eindhoven.

19.00 - 20.30 LEO vergadering

Voor een bezoek aan het informatieve gedeelte of het LEO overleg kun je je eenvoudig aanmelden middels deze knop.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen