Nieuwe (interim) secretaris

22-06-2023

Mijn naam is Liesbeth Sjouw. Ik ben een doelbewuste (interim) secretaris met zeer brede ervaring bij de gemeentelijke overheid.

Mensen, ideeën en processen verbinden en samenwerking bevorderen geven mij energie. Mijn stijl kenmerkt zich door veerkracht, oplossingsgerichtheid en creativiteit.

Ik ben sportief; doe het liefst alles op de fiets en ben actief als hardloper, wandelaar maar ook als voorzitter bij de plaatselijke loopvereniging. Ik ben getrouwd, woonachtig in Geldrop en trots op onze 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

Wellicht kennen sommige jullie mij nog als Wethouder in de gemeente Eersel. Vanuit deze rol ben ik erg actief betrokken geweest bij het dossier Luchthaven Eindhoven. Toentertijd was ik lid in de Regiegroep onder leiding van Pieter van Geel welke later het rapport Opnieuw Verbonden schreef.

Binnen het Luchthaven Eindhoven Overleg vind ik het belangrijk dat ik als secretaris onafhankelijk ben en voor iedereen klaar sta. We moeten er samen voor zorgen dat we het nieuwe luchthavenbesluit tijdig rond krijgen. Het waarborgen van het proces vind ik een belangrijke pijler komende periode. Dit kunnen we enkel realiseren door goed samen te werken en met een gedragen besluit te komen. Door draagvlak te creëren kunnen we de juiste stappen zetten.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking. Schroom niet om contact met mij op te nemen, ik sta graag voor jullie klaar.

Ik ben te bereiken per mail via secretaris@samenopdehoogte.nl

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen