Meldingenbureaugeluidhinder Luchthaven Eindhoven

Informatieavond vliegverkeer rondom Waalre

ProfielfotoLindsey Koolen 18-10-2023

Begin

20-11-2023 om 00:00

Einde

21-11-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Door het beëindigen van de pilot zal het programma op de avond een ander doel dienen, namelijk niet het bespreken van de pilot, maar het het delen van de basiskennis rondom de luchthaven.

Uit deze analyse blijkt dat er sprake is van een gemiddelde stijging van de geluidniveaus op de woningen in de diverse onderzochte referentiegebieden door de pilot. Hoewel er in bepaalde gebieden sprake is van een daling van de geluidsniveaus, is er op andere plaatsen juist sprake van een toename.

Op basis van de resultaten komen vliegbasis Eindhoven en Eindhoven Airport tot de conclusie dat de pilot niet het gewenste effect heeft. Hun gezamenlijke advies was om de pilot te stoppen. Na consultatie van de verschillende bestuurders en omwonendenvertegenwoordigers werd besloten om met ingang van maandag 13 november 07.00u de pilot te stoppen.

Door het beëindigen van de pilot zal het programma op de avond een ander doel dienen, namelijk niet het bespreken van de pilot, maar het het delen van de basiskennis rondom de luchthaven. Om deze reden zouden wij geïnteresseerden graag willen vragen zich opnieuw aan te melden.

Aanmelden kan hier.

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 20 november in het Gemeentehuis van Waalre om 19.30 uur.

Cookie-instellingen