Meldingenbureaugeluidhinder Luchthaven Eindhoven

Welkom!

Voordat je een melding maakt informeren wij je graag over het volgende:

Oefeningen Defensie
Het is mogelijk dat je nu meer hinder ervaart doordat er op dit moment speciale trainingen van defensie zijn. Hiernaast staat actuele informatie over speciale trainingen van defensie of overige bijzonderheden.
 

Defensie Helikopter Commando
Het kan ook zijn dat je geluidhinder ervaart van helikopters die vanuit de vliegbasis Gilze-Rijen naar het laagvlieggebied bij Oirschot vliegen. Ook hiervoor kun je via onze website een melding maken van geluidhinder.

Meld hier geluidhinder


 


 

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"244174"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":true,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Wil je graag weten waarom er voor een bepaalde richting wordt gekozen als een vliegtuig opstijgt of landt?


Voor meer informatie, bekijk deze link.

BurenApp
Wil je meer inzicht in de vliegbewegingen van het burgerluchtverkeer in je directe omgeving? De BurenApp van Eindhoven Airport geeft 24 uur vooraf inzicht in het te verwachten vliegverkeer, de vliegroutes en de vliegtijden. Download de BurenApp in de Apple store of Google Play store.

 

 

Contact Regionaal Informatie Centrum – Luchthaven Eindhoven

Heb je een vraag over het vliegverkeer of iets wat daar mee te maken heeft, dan kun je ook direct contact opnemen met het Regionaal Informatie Centrum – Luchthaven Eindhoven (RIC). Het RIC beheert het meldingenbureau geluidhinder voor vliegbasis Eindhoven en Eindhoven Airport. Samen op de hoogte is toezichthouder op het meldingenproces. 
 

 Telefoonnummer:

 088 - 004 30 30 (bereikbaar op maandagen van 09.00-12.00 uur)

 

 E-mail adres:

 Verstuur hier een e-mail

 
 


Je kunt ook een afspraak maken met het RIC via bovenstaande gegevens.

Cookie-instellingen